Montažna pregradna stena Knauf - suhomontažna slikopleskarska dela

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Montažna pregradna stena Knauf

Storitve - sistemi


S suhimi montažnimi stenami, lahko hitro in preprosto preuredite svoj bivalni prostor doma. S pregradno steno v veliki sobi enostavno in hitro dobite dve manjši sobi. V kopalnici nišo za pralni stroj ali vgradno stranišče. S suho gradnjo do razgibanega bivalnega prostora z nešteto možnostmi. Dodatna zvočna izolacija sosednjega stanovanja ali pa obložite zunanjo steno s Knaufom za boljšo toplotno izolacijo. Preprečite nastajanje vlage in plesni zaradi kondenzacije vodne pare, zaradi temperaturne razlike med bivalnim prostorom in zunanjo steno. Suhomontažna predelna stena ali obložena stena, je zgrajena iz podkonstrukcije in mavčnih plošč Knauf, Rigips,... Suha montažna stena, omogoča domišljiji prosto pot pred klasičnim ometom in nudi neskončne možnosti izvedb. Ragiban bivalni prostor s stensko nišo za televizijo, obložite kamin s proti požarnimi ploščami. Suha gradnja zadovolji še tako zahtevne individualne želje. V kombinaciji z LED razsvetljavo in modernimi elementi gradnje, steklom, inoxom, lesom, naravnim kamnom,... Suha montaža sten, je hitra in enostavnejša rešitev kot klasični omet. Ekološki in zdrav način gradnje in oblikovanja notranjega bivalnega prostora vašega doma.
Mavec v mavčni plošči vsebuje enak pH z enako toplotno prevodnost kot človeška koža. Mavec je 100% naraven material in nudi odlično izolacijo našim objektom. Ko se v prostoru nabere preveč vlage, jo mavec enostavno posrka skozi svoje pore. Ko je v prostoru preveč suh zrak, jo spet sprosti v bivalni prostor. Z vmesno izolacijo nudi dobro toplotno in zvočno zaščito. S Knauf pregradnimi obloženimi stenami enostavno izravnamo notranje površine bivalnega prostora. Montažna stena nudi enostavnejšo vgradnjo inštalacij vode, elektrike, stenskega gretja,...

Z inovativnimi materiali pustite vašim individualnim željam, prosto pot in si uredite svoj bivalni prostor, ki bo navduševal vas in bližnje.  

Pri odprtinah za vrata je nujna, oziroma zaželjena uporaba UA profilov. UA profil je iz debelejše pločevine, se ne upogiba in prenese večje obremenitve kot standardni profili.

Ideje in oblikovanje:Unikatne izvedbe s pregradnimi stenami poživijo vaš bivalni prostor. Oblikujte notranji prostor vašega doma po vaših željah in zahtevah.  


Pustite vaši domišljiji prosto pot in si uredite vaš bivalni prostor po vaših željah, zahtevah in potrebah.
Kontakt :

telefon  00386 (0)41 738 280
hitraprenova.si  https://hitraprenova.si

Vse pravice pridržane. © hitraprenova.si
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni