Montažni spuščen strop Knauf - suhomontažna slikopleskarska dela

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Montažni spuščen strop Knauf

Storitve - sistemi

Želite preprost raven strop ali pa individualen dekorativni spuščen montažni strop. Z montažno suho gradnjo so monotoni ravni stropovi preteklost. Naj bo viseči montažni strop, del notranjega oblikovanja bivalnega prostora. Ne pa monotona pusta ravna površina. Montažni stropovi, so se v zadnjih letih razvili v večnamenske individualne komponente oblikovanja. Danes nudijo prostor za inovativne LED osvetlitvene in zvočne ambient rešitve. Spuščeni individualni stropovi so lahko v več višinah, z oboki, ukrivljeni, z različnimi kombinacijami materialov,... Z uporabo Knauf Cleaneo mavčnih plošč z različnimi perforiranimi luknjicami, dosežemo pri stropu novo dimenzijo oblikovanja bivalnega prostora. Cleaneo mavčne plošče so v višečih stropovih velikokrat uporabljene kot oblikovalni element, ne pa zaradi njihovih akustičnih lastnosti. Z visečimi stropovi so neizgrajeni podstrešni prostori hiše ali mansarde postali atraktiven bivalni prostor. Mansarde s svojo razgibanostjo in poševninami ali pa v kombinaciji z legami ostrešja in strešnimi okni estetsko navdušujejo. Dekorativni montažni stropovi niso namenjeni samo mansardam hiš, ampak z njimi lahko vsak prostor hiše ali stanovanja postane individualen in razgiban. Lahko rečemo da so montažni stropovi postali, del arhitekturnega oblikovanja bivalne notranjosti, kot še nikoli prej. Suhomontažni strop iz Knauf plošč nudi zvočno in toplotno izolacijo, protipožarno zaščito, odpornost na vodo oziroma vlago,...
Strop je obešen oziroma pritrjen na betonsko ploščo ali leseno ostrešje hiše - mansarde. Montažni stropovi so sestavljeni iz podkonstrukcije in mavčnih plošč. S svojo razmeroma lahko težo, ne obremenujejo statike objekta. Tako podkonstrukcija, kot mavčne plošče se razlikujejo. Glede na gradbene lastnosti, ki jih želimo s spuščenim stropom doseči (enojna, dvojna konstrukcija, nosilnost, zaščita pred vlago, izgled-design,...). Spuščeni stropovi iz mavčnih plošč, so lahko estetska paša za oči.

Želite zmanjšati višino stropa, namestiti stropno ogrevanje, skriti inštalacije (voda, elektrika, prezračevanje,...), uporabiti LED ambient osvetlitev, ukrivljen, 3D efekt,...  Želite vidno ogrodje ostrešja (retro izgled), vse to in še več je dosegljivo z spuščenimi suhomontažnimi stropovi. Kot pravimo pogovorno "Vsake oči imajo svojega malarja!".Primeri izvedb :


Oglejte si nekaj možnih izvedb za lažjo predstavo, kaj vse je možno doseči z suhomontažnimi stropovi. Uredite svoj bivalni prostor individualno in izkoristite neštete možnosti, ki jih suhomontažni spuščeni stropovi ponujajo.  

Če se vam zdi, da vaša ideja ni izvedljiva temu ni tako !
Kontakt :

telefon  00386 (0)41 738 280
hitraprenova.si  https://hitraprenova.si

Vse pravice pridržane. © hitraprenova.si
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni