Projekti izkušnje in priporočila - suhomontažna slikopleskarska dela

Pojdi na vsebino

Glavni meni:

Projekti izkušnje in priporočilaDevet let bogatih izkušenj v tujini (Avstrija, Nemčija) ter poznavanje materialov in novitet in trendov suhe montažne gradnje. Vse več in več, je tako imenovane suhe hitre gradnje. Nudimo izdelavo mansard, predelnih sten, spuščenih stropov, obložene stene, vgradnja vrat, suhi estrih, prenova, obnova, montaža,... S povdarkom, na energetski učinkovitosti in kvalitetni vgradnji. Storitve nudimo na področju Slovenije (savinjska, podravska, koroška, posavska, zasavska, osrednjesloveska,...). Nudimo tudi, brezplačno svetovanje in garancijo na opravljena gradbena dela.

S pravilno in učinkovito uporabo izolativnih materialov, prihranimo pri stroških ogrevanja ter dosežemo boljšo raven bivalnega udobja. Odpravimo nevarnost, oziroma možnost površinske kondenzacije vodne pare in razvoja plesni. A le v obsegu, ki se nanaša na toplotne lastnosti objekta, ne pa tudi na mikroklimo v prostorih (vlažnost notranjega zraka). Zračenje prostorov, ima kjučno vlogo pri preprečevanju oziroma omejevanju tega pojava. Pri vgradnji mavčnih plošč, z uporabo izolacije pred klasičnim ometom, dosežemo, da ni direktnega stika z zunanjim zidom fasade. Kar pomeni, da s tem bolje preprečujemo kondenzacije vodne pare, na stenah in stropovih (hladna površina zida - topel zrak v prostoru). S tako imenovano "sendvič" izvedbo (ZID - "izolacija" konstrukcija z mavčno ploščo), brez direktnega stika, zmanjšamo prenos toplote in jo kvalitetneje zadržujemo v bivalnih prostorih.
izolacija mavčne plošče  

Tudi v dobro izolirani hiši se lahko za garderobno omaro ali drugimi pohištvenimi elementi, ki so postavljeni tesno ob zunanji steni, pojavijo težave. Osnovno načelo je, da se izogibamo ustvarjanju zaprtih zračnih žepov, ob zunanjih stenah. Notranjo opremo razporedimo tako, da ne ovira kroženja zraka. Če to ni možno, potem naj bo pohištvo nekaj centimetrov oddaljeno od stene spodaj in zgoraj, da zrak lahko nemoteno kroži.

Ključna je kvalitetna izvedba in vgradnja s strani proizvajalcev predpisanih materijalov. Kar je tudi končni odraz kvalitetne gradnje ali prenove objekta. Nepravilna izvedba, se kasneje pokaže s pokanje mavčnih plošč po spojih, majanju sten, neravnimi povrčinami, nastajanju vlage in plesni, ...

Suhomontaža je vsestranska in ponuja paleto možnih izvedb in zadovolji še tako zahtevne individualne želje.

    
<
>

Nekaj slik med potekom izgradnje :BULA gradbeništvo in suhomontaža stropov in sten d.o.o.
Pristava pri Mestinju 24
3253 Pristava pri Mestinju
Davčna Št.: 69692645
Matična Št.: 8006024000
https//www.hitraprenova.si
Tel: 00386 (0)41 738 280
Kontakt :

telefon  00386 (0)41 738 280
hitraprenova.si  https://hitraprenova.si

Vse pravice pridržane. © hitraprenova.si
Nazaj na vsebino | Nazaj na glavni meni