Bivalne notranje rešitve in ideje - Suhomontažna gradja

Pojdi na vsebino

Viseči montažni strop - raznolikost, individualnost

Suhomontažna gradja
Objavljen od v Suha montažna gradnja · 28 April 2018
Tags: dekorativnistrop
Želite hitro zgrajen, individualen, vam prilagojen montažni strop. Želite zagotoviti protipožarno zaščito, omejiti izgube toplote, zvočno prepreko, preprečiti nastajanje vlage in plesni, obenem pa moderen, retro izgled z "vau" efektom. Stropi, so se v zadnjih letih razvili v večnamenske komponente. Bivalnemu prostoru omogoča inovativne osvetlitvene efekte, zvočno, toplotno in protipožarno zaščito. Lahko rečemo. da so postali del arhitekturne notranje opreme.

Neomejene možnosti izvedb v kombinaciji z lesom, Led osvetlitvijo, 3D izgled, krivine, okrogline, niše, spremeniti višino stropa,... Z montažnim stropom, enostavno skrijete električno, vodno, prezračevalno inštalacijo. Ne želite "radijatorjev" pa je vgradnja talnega ogrevanja prezahtevna, idealna možnost vgradnje stropnega ogrevanja. Vse to in še več, je dosegljivo z montažnimi stropom.

podstrešno stanovanje - gretje

Na voljo, več vrst materijalov-sistemov (dobaviteljev), da dosežete predpisane zahteve in vaše želje. Uporaba v prenovi starejših objektov, kot novogradnjah. Gradnja, je tekom let na področju materijalov izredno napredovala in vam ponuja nešteto rešitev pri oblikovanju bivalnega prostora.

Montaža suhomontažnega stropa :

Sestavljen je iz podkonstrukcije (enojne, dvojne,...) na katero so privijačene mavčne plošče. Pri določenih sistemih, pa so plošče samo vstavljene v samo konstrukcijo. Le te, se lahko kadarkoli enostavno snamejo.

montažni strop MF plošče

Kot osnova je podkonstrukcija in je izredno pomembno, da je pravilno privijačena, ravna, ima predpisane zahteve glede obremenitve,... Če je podkonstrukcija, nepravilno slabo narejena, se bo to odražalo na končnem izgledu projekta (kriv strop, pokanje mavčmih plošč,...). Seveda, pa je tudi končna obdelava plošč pomembna!. Sama podkonstrukcija kasneje ni vidna, je pa natančna končna obdelava mavčnih plošč. Da dosežemo tehnične in vizualne zahteve sta pomembna oba dejavnika pri izgradnji.       




4 Komentarji
Povprečna ocena: 145.0/5
1 2 3 4 >>
Joža
2020-01-29 21:48:01
Res je.
1 2 3 4 >>
Pristava pri Mestinju 24
3253 Pristava pri Mestinju
spletni blog
IZVEDBE
Nazaj na vsebino